Bitcoin-analytikere forklarer hva som vil skje med Bitcoin etter krasj

Bitcoin krasjet i dag etter å ha nådd rekorden. Decrypt snakket med ekspertene for å finne ut hva som kan skje videre.

Bitcoins pris krasjet i dag etter å ha nådd rekorden

I dag ble det tøffe for Bitcoin, akkurat som noen få kryptokurrencyanalytikere i går forutsa at det ville. Prisen på Bitcoin, som hadde nådd sin høyeste tid, $ 19.816, falt til $ 18.543. Så kom den seg til $ 19,364 før den falt til den nåværende prisen, $ 18,936.

Det store spørsmålet: hvorfor, og hva skjer nå? Decrypt spurte ekspertene. Charles Bovaird, analytiker ved Quantum Economics, sa til Decrypt at den enkleste forklaringen er at „etter å ha steget til en heltidshøyde, tok handelsmenn fortjeneste, noe som førte til at Bitcoin trakk seg tilbake.“

I 2017’s bull run, falt Bitcoin etter å ha nådd hver nye milepæl. 8. desember 2017, 10 dager før Bitcoin nådde sin heltidshøyde, falt Bitcoin til $ 13,630 bare to dager etter at den nådde den nest høyeste prisen på bull run, $ 18,268. Selvfølgelig, da Bitcoin nådde sin forrige rekordhøyeste 17. desember 2017, krasjet den så hardt at det tok tre år å komme seg.

Eric Wall, investeringssjef i krypto-investeringsselskapet Arcane Assets, sa at fallet er ned til „altfor skittne“ handelsmenn, bekymret for at Bitcoin allerede har nådd sitt høydepunkt. Usikker på når Bitcoin vil krasje, utbetaler de tidlig for å unngå å miste alle pengene sine.

Analytikere forteller Decrypt at det er handelsmenn som får kalde føtter

Tim Rainey, finansdirektør i New York-kryptoselskapet Greenidge Generation, sa til Decrypt at det er „naturlig for handelsmenn å ta mer emosjonelle beslutninger“ når prisen kommer inn i ukjent territorium.

Han forventer „noen midlertidige fall på kort sikt“, men er fortsatt „bullish på prisen som stiger til nye høyder på lengre sikt.“ Wall, crypto investment manager, la til at det ikke bare er frykt som blir bedre for handelsmenn: det er også de som stoler på sine egne komplekse økonomiske modeller.

„Noen stirrer for øyeblikket på TA [Technical Analysis] -mønstre, for eksempel dobbel toppformasjoner eller Bollinger Bands, for å forutse neste trekk, og mange av disse handelsmennene er overbevist om at de må følge det strategien deres forteller dem.“

Bovaird tror at Bitcoins pris vil fortsette å synke hvis den skulle stige ytterligere. “Hvis du spør om bitcoin vil lide tilbaketrekninger når den stiger i pris, er svaret ja. Den digitale valutaen er svært volatil, og skarpe prisøkninger vil naturligvis motivere noen markedsaktører til å selge, og derfor provosere tilbakeslag. ”

Det ubesvarbare spørsmålet er imidlertid om Bitcoin allerede nådde en topp, og handelsmenn må nå tåle en rekke nedgangstider. Wall tror at Bitcoin kommer til å knuse rekordhøyden i 2017.

„Jeg kan ikke si om det er den siste dukkert vi vil se,“ sa han, men det vil ta mye arbeid å bremse kryptomarkedet. “Jeg forventer at en eventuell dukkert blir kjøpt opp ganske raskt. Når vi lager den virkelige, hjerteskjærende dipen, kommer den til å være fra et betydelig høyere nivå.“

Kommentare sind deaktiviert.