Bitcoinin hash Rate saavuttaa uuden kaikkien aikojen korkeimman (jälleen): Hinta nousee eteenpäin?

Bitcoin on vaivannut nousta yli 12 000 dollaria viikkojen ajan. Voisiko korotettu hash-osuus osoittaa korkeampaa hintaa?

Bitcoinin hinta on kamppaillut 12 000 dollarin vastustustason asettamisesta suunnilleen kolmen viikon ajan sen jälkeen, kun se ylitti 10.000 dollaria 27. heinäkuuta. Koska paine, joka on alle 12 000 dollarin tason, on kuitenkin jatkanut lisääntymistä, sen seitsemän päivän keskimääräinen tiivistelmäaste on saavuttanut kaikkien aikojen korkeimman tason.

Itse asiassa vedoten Blockchian.com- sivuston tietoihin, CoinTelegraph kertoi, että 15. elokuuta alkaen Bitcoinin seitsemän päivän keskimääräinen hash-nopeus oli 129,075 TeraHash / sekunti (TH / s). Edellinen kaikkien aikojen ennätyksellinen arvo 126,91 TH / s saavutettiin 29. heinäkuuta.

Tähän päivään asti monimuotoisin yleisö FMLS 2020: ssa – missä rahoitus kohtaa innovaatioita

Nouseva hash-korko voisi viitata BTC-hinnan nousevaan nousuun

Hash rate on mittaus siitä, kuinka paljon laskentatehoa käytetään lohkoketjussa milloin tahansa. Vaikka verkon hash-nopeuden ja sen kryptovaluutan hinnan välillä ei ole suoraa korrelaatiota, jotkut analyytikot uskovat, että nouseva hash-korko viittaa tulevan hinnan nousuun.

Tämä johtuu siitä, että hash-nopeuden nousu voi merkitä uusien kaivosmiesten tai ainakin enemmän kaivoslaitteiden tuloa Bitcoin-verkkoon, luultavasti siksi, että kaivostyöläiset uskovat voivansa tuottaa voittoa.

Avaa kaupankäyntitili tänään

Korkeampi räjähdysprosentti voi myös viitata siihen, että nykyiset kaivostyöläiset luottavat enemmän omaisuuden kannattavuuteen. Toisin sanoen yksiköt, jotka käyttävät rahaa ja resursseja hajautusvoiman asettamiseen verkkoon, uskovat pyrkimystensä olevan kannattavia, ja siksi he jatkavat menojen käyttämistä.

Esimerkiksi aiemmin tänä vuonna Boston Trading Co: n talousjohtaja Jeremy Britton selitti Finance Magnates -yritykselle, että lisääntyneet kaivoskustannukset Bitcoin-verkossa tarkoittavat, että kaivosmies pitää kiinni kolikoistaan, kunnes korkeampi hintataso saavutetaan, mikä kasvattaa Bitcoin-arvoa. hinta ”lattia.”

„Kuten minkä tahansa niukan luonnonvarojen (esim. Hopean tai kullan) louhinnan tapauksessa, jos louhinta vaikeutuu tai kalliimpaa, kohde-etuuden hinta nousee“, hän sanoi.

Ennen toukokuun puolittumista Britton selitti, että yhden bitcoinin louhinta maksaa noin 3000 dollaria ”vain sähköstä” (huolimatta laitteiston ja Internet-yhteyden kustannuksista). Siksi, kun BTC „kaatui“ aikaisemmin vuonna 2019, hinta ei laskenut alle 3000 dollaria; kaivostyöläiset eivät halunneet myydä tappiota. ”

Nyt, kun puolittuminen on tapahtunut, „yhden bitcoinin louhinnan hinta on kuitenkin noussut vähintään 6000 dollariin. Mikä tahansa uusi katto on, lattia on 6 kt dollaria, koska kaivostyöläiset kieltäytyvät myymästä tappiota varten. ”

Kommentare sind deaktiviert.