Top Trader analyseert Odds of Ethereum en XRP Moonshots, zegt Bitcoin en Four Altcoins Heating Up

Tophandelaar en cryptostrateeg Michaël van de Poppe benut de mogelijkheden in Ethereum (ETH) en XRP omdat beide munten een sterk stijgend potentieel hebben.

In een nieuwe YouTube-video zegt de analist, ook bekend als Crypto Michaël, dat Ethereum zich in het beginstadium van een stierenmarkt bevindt.

„We hebben een accumulatiebereik van een jaar doorbroken, en we handelen boven het 100-dagen en 200-dagen [voortschrijdend gemiddelde], niet alleen op het dagelijkse tijdsbestek maar ook op het wekelijkse tijdsbestek, wat in wezen een stierengebied geval is.“

Van de Poppe legt uit dat, terwijl ETH klaar is om te corrigeren, het krijgen van de ideale toetreding onwaarschijnlijk is omdat de marktdeelnemers de neiging hebben om elkaar in een stierenmarkt voor te zijn. Hij stelt voor om bij de volgende pullback in de trein te springen, omdat hij verwacht dat Ethereum na een korte dip explodeert.

„De essentiële strategie die je in dit geval wilt hebben is gewoon [om] de dip te kopen. Zodra de volgende dip komt, die in wezen zou kunnen zijn in de richting van $ 300, zou kunnen zijn in de richting van $ 360… Die dip die je zou willen krijgen als de volgende rally zou ons waarschijnlijk moeten brengen in de richting van $ 700.“

Crypto Michaël is ook bullish op XRP omdat hij gelooft dat Ripple’s inheemse penning het potentieel heeft om $1.00 terug te winnen op de lange termijn. Ondertussen voorspelt hij dat de op twee na grootste cryptocurrency zich op korte termijn zal blijven consolideren alvorens de volgende stierencyclus te lanceren.

„Je wilt hier wat compressie zien, zijwaartse bewegingen. Dan ga je deze high doorbreken en een nieuwe hogere high maken, die in wezen zou moeten leiden tot $0,40 of zelfs $0,50. Dan kun je beginnen met het definiëren van de niveaus van de uitbreiding die we hier hebben, waarbij een rally naar zelfs $0.61, of in dit geval, het blok rond de $0.68 zeer waarschijnlijk zal voorkomen“.

Wat Bitcoin betreft, vertelt de cryptostrateeg zijn 69.000 volgers op Twitter dat hij verwacht dat Bitcoin Era de klim zal corrigeren en onder de $10.500 zal zakken vooraleer de klim te hervatten. Hij zegt dat zijn proefschrift ongeldig zou zijn als de crypto-koning erin slaagt om 12.000 dollar aan verzet om te zetten in steun.
Van de Poppe houdt ook vier andere altcoins nauwlettend in de gaten. Hij zegt dat Litecoin (LTC) mogelijk kan oplopen tot $75 als stieren erin slagen om een belangrijke weerstand te doorbreken. Maar de handelaar merkt op dat Ontologie (ONT), NEO en EOS een betere marktstructuur hebben dan LTC.

Kommentare sind deaktiviert.